top of page
JOSJOH(911av1030).jpg
jj(9av137).jpg
jj(126av137).jpg
The beginning of always...

Att planera drömbröllopet

Att anlita en bröllopskoordinator är bra att göra så snart ni har bestämt vilket datum ni vill gifta er. Det är viktigt att ni klickar personlighetsmässigt med er koordinator då det är en person som kommer vara en stor del av er bröllopsdag och någon ni måste känna att ni litar på. Därför erbjuder jag alltid ett första kostnadsfritt möte innan ni bokar mig för att vi ska hinna prata lite mer. 

Och om vi klickar, vilket jag hoppas! Då är det dags att fundera över hur mycket hjälp ni vill ha. Kanske vet ni precis vad ni vill ha hjälp med? Om inte så hjälper jag er gärna med att förklara vad jag kan hjälpa er med och tillsammans så hittar vi en lösning som är skräddarsydd efter er oavsett om det handlar om planering, koordinering, design, dekor eller en kombination. Jag hjälper er så att ni kan slappna av och njuta av att ni ska gifta er!

Koordinering

Behöver ni hjälp med planeringen av ert drömbröllop eller önskar en koordinering av själva bröllopsdagen?

Oavsett om ni vill ha hjälp att komma igång med planeringen, bara vill ha lite stöttning under er planering eller vill att någon guidar er genom hela planeringen. Kanske tycker ni att planeringen är jättekul och vill göra det helt själva men vill lämna över till någon annan när bröllopet närmar sig så att ni kan slappna av.

jj(1av137).jpg

Konsultation

Perfekt för er som inte riktigt vet vart man ska börja med sin planering

Har ni precis bestämt att det är dags för bröllop men vet inte riktigt vart man ska börja? Under en konsultation ses vi för ett möte, där vi under 2 timmar går igenom hur man planerar sitt eget bröllop. Ställ alla frågor ni har och bolla idéer ni har redan nu. Ni får med er material hem i form av checklistor, en personlig moodboard och förslag på leverantörer som kan passa er.

2 h möte, fysiskt eller online

Personlig moodboard

Checklistor

Förslag på leverantörer

Svar på alla era frågor

jj(25av137).jpg

Mitt mest bokade paket

Brollopsveckan

För er som vill slappna av och lämna över allt ansvar inför bröllopsdagen

Vill ni slippa stressen när det närmar sig? Jag tar över bröllopet en och en halv vecka innan så att ni kan släppa allt, slappna av och bara njuta av att ni ska gifta er! Jag kvalitetssäkrar då alla leverantörer och skriver körschema för att säkerställa att allt blir så som ni planerat. Jag är sedan med på er stora dag och koordinerar allt på plats.

Uppstartsmöte

Besök i lokal

Överlämningsmöte

Kvalitetssäkrade leverantörer

Körschema för hela bröllopet

Stöd för toastmaster/madame

Bröllopsdagskoordinering

Mailkontakt under planeringen

JOSJOH(214av1030).jpg

Stodkoordinering

Passar er som vill planera själv men gärna har någon att bolla med

Vi börjar med en bröllopskonsultation så ni kommer igång med planeringen och sen bokar vi in avstämningsmöten under er planering då vi bollar idéer och tankar.  Ni får stöd i hur ni ska tänka och tips på leverantörer.

Bröllopskonsultation

Avstämningsmöten

Mailkontakt under planeringen

Helkoordinering

För er som inte vill planera själva, utan hellre guidas genom alla val

Känns planeringen som något jobbig och tidskrävande? Ni förmedlar visionen av ert bröllop under en inledande konsultation och sedan leder jag er genom planeringen. Jag sköter kommunikationen med leverantörer och ser till att checklistorna följs, ni behöver bara hänga på och ta besluten. Vi bokar möten efter behov och håller en konstant konversation via mail. Sen är jag självklart med på er bröllopsdag och ser till att allt går som planerat. 

jj(59av137).jpg

Bröllopskonsultation

Strukturerad planering

Hjälp med budget

Bokning av leverantörer

Besök i lokal

Uppföljningsmöten

Kvalitetssäkrade leverantörer

Körschema för hela bröllopet

Stöd för toastmaster/madame

Bröllopsdagskoordinering

Design & Dekor

Vill ni ha hjälp med att förverkliga er dröm? Jag skapar moodboards och koncept för ert bröllop baserat på era visioner och drömmar.

Jag har alltid varit en kreativ själ och ÄLSKAR allt som har med design att göra. Jag mår bra i själen av att skapa vackra saker, så det är en dröm att få jobba med bröllop och kunna hjälpa mina brudpar även med design och dekor.

 

Men vad menar jag med design och dekor egentligen? Jo, jag kan hjälpa er med inspiration och genomförande av hur ert bröllops skulle kunna se ut. Det vill säga hitta och jobba fram en känsla och stil, er röda tråd, för bröllopet. Och det gör jag självklart tillsammans med er! Detaljer vi kommer prata om är exempelvis dukning, blommor, ljussättning, trycksaker och dekorationer, så som ballonger, tyger, vimplar, Alla dessa detaljer gör att bröllopet känns personligt. För mig är det viktigt att ert bröllop känns som er, så jag kommer hjälpa er hitta sätt att lyckas med det.

Stora dekorpaketet

Jag sköter allt i dekorväg, både bokning av leverantörer och inköp av dekor, enligt er vision och budget.

Jag skapar moodboards och koncept för ert bröllop basert på era visioner och drömmar. Jag förbereder sedan all dekoration enligt överenskommelse (köper in, hyr in eller bokar leverantörer). Sen vill jag förtydliga att kostnaden för dekorationerna tillkommer. Det ingår även att jag designar era trycksaker, dom blir personligt designade just för er. Jag är sedan på plats inför bröllopet och dekorerar. Jag är även där dagen efter och monterar ner. I detta paket ingår all dekor som jag hyr ut, vilket är exempelvis guldbestick och mässingsljusstakar.

jj(1av137).jpg

Designkonsultation

Moodboard & koncept

Bokning av dekorleverantörer

Inköp av dekor

Trycksaker

Provdukning

Besök i lokal

Tillgång till uthyrningssortiment

Set up & nedmontering

jj(8av137).jpg

Lilla dekorpaketet

Ni köper in all dekoration och bokar övriga leverantörer, så sköter jag set up på dagen.

Likt det stora dekorpaketet skapar jag moodboards och koncept för ert bröllop basert på era visioner och drömmar. Skillnaden mellan dessa paket är att ni själva köper in dekoren och bokar leverantörerna, varpå jag är på plats inför bröllopet och sköter set up av er dekor. Jag är även där dagen efter och monterar ner. I detta paket ingår också all dekor som jag hyr ut, vilket är exempelvis guldbestick och mässingsljusstakar.

Designkonsultation

Moodboard & koncept

Besök i lokal

Tillgång till uthyrningssortiment

Set up & nedmontering

jj(22av137).jpg

Trycksaker

För er som önskar en personlig touch och röd tråd genom alla trycksaker

Drömmer ni om vackra och personliga trycksaker designade specifikt för er? Jag tar fram design enligt era önskemål och skapar ett personligt monogram till er. Bara fantasin kan begränsa vad jag kan hjälpa er med! De vanligaste önskemålen är bland annat:

Save the date

Inbjudningskort

Menyer

Placeringstavla

Välkomstskylt

Namnskyltar

Barskyltar

Bordsnummer

Vigselprogram

Love Note

Väldigt professionell och påläst! Moodboarden som Josefin gjorde till oss var långt över förväntan som sammanfattade vår bild på bröllopet med färger, miljö, känsla och stil perfekt! Väl värd konsultationen för att få en jättebra start på bröllopsplaneringen!

Charlotte & Linus

bottom of page