top of page

Design & Dekor

Vill ni ha hjälp med att förverkliga er dröm? Jag skapar moodboards och koncept för ert bröllop baserat på era visioner och drömmar.

Jag har alltid varit en kreativ själ och ÄLSKAR allt som har med design att göra. Jag mår bra i själen av att skapa vackra saker, så det är en dröm att få jobba med bröllop och kunna hjälpa mina brudpar även med design och dekor.

 

Men vad menar jag med design och dekor egentligen? Jo, jag kan hjälpa er med inspiration och genomförande av hur ert bröllops skulle kunna se ut. Det vill säga hitta och jobba fram en känsla och stil, er röda tråd, för bröllopet. Och det gör jag självklart tillsammans med er! Detaljer vi kommer prata om är exempelvis dukning, blommor, ljussättning, trycksaker och dekorationer, så som ballonger, tyger, vimplar, Alla dessa detaljer gör att bröllopet känns personligt. För mig är det viktigt att ert bröllop känns som er, så jag kommer hjälpa er hitta sätt att lyckas med det.

Stora dekorpaketet

Jag sköter allt i dekorväg, både bokning av leverantörer och inköp av dekor, enligt er vision och budget.

Jag skapar moodboards och koncept för ert bröllop basert på era visioner och drömmar. Jag förbereder sedan all dekoration enligt överenskommelse (köper in, hyr in eller bokar leverantörer). Sen vill jag förtydliga att kostnaden för dekorationerna tillkommer. Det ingår även att jag designar era trycksaker, dom blir personligt designade just för er. Jag är sedan på plats inför bröllopet och dekorerar. Jag är även där dagen efter och monterar ner. I detta paket ingår all dekor som jag hyr ut, vilket är exempelvis guldbestick och mässingsljusstakar.

jj(1av137).jpg

Designkonsultation

Moodboard & koncept

Bokning av dekorleverantörer

Inköp av dekor

Trycksaker

Provdukning

Besök i lokal

Tillgång till uthyrningssortiment

Set up & nedmontering

jj(8av137).jpg

Lilla dekorpaketet

Likt det stora dekorpaketet skapar jag moodboards och koncept för ert bröllop basert på era visioner och drömmar. Skillnaden mellan dessa paket är att ni själva köper in dekoren och bokar leverantörerna, varpå jag är på plats inför bröllopet och sköter set up av er dekor. Jag är även där dagen efter och monterar ner. I detta paket ingår också all dekor som jag hyr ut, vilket är exempelvis guldbestick och mässingsljusstakar.

Designkonsultation

Moodboard & koncept

Besök i lokal

Tillgång till uthyrningssortiment

Set up & nedmontering

jj(22av137).jpg

Trycksaker

Drömmer ni om vackra och personliga trycksaker designade specifikt för er? Jag tar fram design enligt era önskemål och skapar ett personligt monogram till er. Bara fantasin kan begränsa vad jag kan hjälpa er med! De vanligaste önskemålen är bland annat:

Save the date

Inbjudningskort

Menyer

Placeringstavla

Välkomstskylt

Namnskyltar

Barskyltar

Bordsnummer

Vigselprogram

Love Note

Väldigt professionell och påläst! Moodboarden som Josefin gjorde till oss var långt över förväntan som sammanfattade vår bild på bröllopet med färger, miljö, känsla och stil perfekt! Väl värd konsultationen för att få en jättebra start på bröllopsplaneringen!

Charlotte & Linus

bottom of page